Klar til klimaregnskaber? Hvordan beregner man reduceringen i klimaaftrykket, når 1/3 af kødet i en spegepølse bliver udskiftet med kartoffel? Hvad betyder det for virksomhedens samlede CO2-regnskab, at et gammelt køleanlæg bliver udskiftet? Og hvad bør man overhovedet tage med, når man beregner virksomhedens CO2-aftryk eller går i udbud?
NYHED - Det Plantebaserede Ostetræ
Fødevarer, klimaaftryk og bæredygtighed
Glædelig Jul og Godt Nytår
Slut med brug af klimakreditter hvis du vil være CO2 neutral
On the Road Again…..
Webinar om EUs nye bæredygtighedsdirektiv og muligheder
CSRD og ESRS – hvad der er vigtigt at vide for store, små og mellemstore virksomheder.
2022 har været endnu et spændende og begivenhedsrigt år – webinarserien om klima og bæredygtighed fortsatte under vinterens covid nedlukning og umiddelbart herefter startede flere nye projekter op.
EU’s grønne taxonomi, CSR direktiv og rapportering spøger i overskrifterne – og imens vi endnu venter på de endelige standarder og formater for rapportering - breder rygterne sig om (endnu) et unødvendigt EU bureaukrati.
ISO26000 standarden fra 2010 er en vejledende standard om social ansvarlighed i relation til virksomheder og organisationer og deres samarbejdspartnere på tværs af forsyningskæden.
Med støtte fra SMV Grøn ordningen er det muligt at søge tilskud til miljø og klimaprojekter, herunder implementering af miljøledelse eller udarbejdelse af CO2 regnskab.
Bæredygtighed er mere end klima og CO2, og fra 2023 kommer der nye EU-krav til virksomhedernes ikke-finansielle rapportering; Bæredygtighedsrapportering.
Som en del af EU’s grønne taksonomi kommer I 2022 et nyt direktiv omkring virksomhederes ikke-finansielle rapportering